Üdvözöljük a KÖRTE PC Informatikai Üzlet és Szerviz honlapján !

A KÖRTE PC Informatikai üzlet és szerviz szeretettel várja ügyfeleit és megrendelőit Nyíregyháza szívében a Körte utca 5. szám alatt. Számítástechnikai üzletünk és szervizünk Nyíregyházán komplex szolgáltatásokkal áll minden érdeklődő rendelkezésére, de természetesen webáruházunk révén az ország minden pontjára 1-2 nap alatt eljuttatjuk a megrendelt számítógépet, laptopot, monitort és alkatrészeket.
Forgalmazunk új és használt számítógépeket, laptopokat, monitorokat és számítógép alkatrészeket is. Elérhetőségeinken keressen minket igényeivel és mi igyekszünk rövid idő alatt és lehető legkorrektebb árral megoldani problémáját.

Számítógép és laptop szervizünk magas színvonalon, gyorsan és korrekt áron elhárítja akár a szoftveres, akár a hardveres problémákat. Nyíregyházán a legmagasabb színvonalon és a legjobb emberi és technikai háttérrel javítjuk megsérült, hibás laptopját, számítógépét.

Weboldal és webáruház készítéssel is keressen minket, rövid idő alatt egyedi megjelenéssel, egyedi tartalommal felkerülhet a világhálóra, mindezt kedvező áron akár bérleti rendszerben is.